Toimitustavat

Tuotteet voi noutaa Nummikulmalta ja toimitamme lähialueelle ilmaiseksi omien menojen mukaan.

Lähialueet :

keskustat : Loimaa, Ypäjä, Koski tl, Somero, Jokioinen,  Forssa

Postitus:

0-2 kg      5€

2-10  kg    8,90€

Muistathan lisätätä postituksen ostoskoriisi !

Maksutavat
Klarna Checkout
Muut maksutavat

Maksaa voit  Klarnalla ja tavaraa toimitettaessa sovitusti  joko kortilla tai käteisellä .

Kysy ennakkolaskusta suoraan Virpiltä 


Befree Greenfloor 1000ml
Befree Greenfloor 1000ml
EkoEko Shop

Befree Greenfloor 1000ml

Befree Home Greenfloor on tehokas ja tiivistetty lattianpesuaine, joka poistaa rasvaa, puhdistaa ja kiillottaa kaikenlaiset lattiat.

9,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteen biologiset raaka-aineet parantavat pesutehoa ja mahdollistavat tehokkaamman puhdistuksen, kuin perinteiset kemikaalit. Greenfloor sopii nopeaan, tehokkaaseen ja turvalliseen puhdistukseen kaikenlaisilla lattiapinnoilla niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tuote sopii mm. seuraaville lattiamateriaaleille: puu, parketti, laminaatti, linoleum, keraamiset laatat, marmori, luonnonkivi, sementti jne. Tuote sisältää anionisia pinta-aktiivisia aineita <5% kiillottavia ainesosia ja jättää miellyttävän ja puhtaan tuoksun. Tuotetta ei tarvitse huuhdella.

Monikäyttöinen ja tehokas Greenfloor

- Puhdistaa

- Sanitoi

- Poistaa rasvaa ja

- Kiillottaa

Greenfloor on ekosuunniteltu eli sen haitalliset ympäristövaikutukset on minimoitu sen koko elinkaaren ajalta (ISO-standardi 14.006). Täysin biohajoava Greenfloor ei sisällä  fosfaatteja, biosideja, metalleja, allergeeneja eikä eläinperäisiä ainesosia. Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja on turvallinen paitsi pinnoille myös ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Käyttö:

Kaada Greenflooria puolikas korkillinen (20 ml) ämpäriin ja lisää sekaan 5 litraa KYLMÄÄ VETTÄ. Vaikeaan likaan kaada kokonainen korkillinen (40 ml) viiteen litraan KYLMÄÄ VETTÄ. Moppaa lattia ja anna kuivua. Käytettäessä puulattioilla purista moppi hyvin kuivaksi ennen käyttöä. HUOM! Huuhtelu ei ole tarpeen.

Riittoisa tiiviste: 1 litra riittää jopa 50:een pesukertaan.

Koko 1 L.

pH: 7-9

Säilytys +5°C - +30°C.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
1050 g
Arvostelut 0 arvostelua