Toimitustavat

Tuotteet voi noutaa Nummikulmalta ja toimitamme lähialueelle ilmaiseksi omien menojen mukaan.

Lähialueet :

keskustat : Loimaa, Ypäjä, Koski tl, Somero, Jokioinen,  Forssa

Postitus:

0-2 kg      5€

2-10  kg    8,90€

Muistathan lisätätä postituksen ostoskoriisi !

Maksutavat
Klarna Checkout
Muut maksutavat

Maksaa voit  Klarnalla ja tavaraa toimitettaessa sovitusti  joko kortilla tai käteisellä .

Kysy ennakkolaskusta suoraan Virpiltä 


FAQ Ecoegg 

 

Pakkauksessa on erillaisia pellettipusseja, mitä ne ovat?

Pakkauksessa on ecoegg-pyykkimuna ja neljä pussia pellettejä. Kolmen pussin pelletit ovat valkoisia ja yhden  mustia. Valkoiset pelletit sisältävät varsinaisen pesuaineen ja mustat pelletit (turmaliini) poistavat veden pintajännitystä ja ionisoivat veden lievästi emäksiseksi. Täyttöpakkauksessa ovat nuo samanlaiset pellettipussit, valkoisia yksi vähemmän. 

Pelletit eivät siis sisällä huuhteluainetta, joten käytvät myös urheiluvaatteille ! 

Käyttöturvatiedotteesta löytyvät tiedot kaikista käytetyistä ainesosista.

 

Kuinka ecoegg toimii?

Valkoisten pellettien pinta-aktiiviset molekyylit tarttuvat rasvaan ja likaan irrottaen ne pestävästä kankaasta. Tensidit hajottavat lian ja rasvan ja kuljettavat ne veden mukana pois koneesta. Pellettien muut ainesosat varmistavat, että lika ja rasva ei siirry takaisin pyykkiin vaan pysyy vedessä.

Mustat turmaliinipelletit ionisoivat veden tehden siitä lievästi emäksisen. Emäksinen vesi helpottaa lian irtoamista ja pehmentää samalla pyykkiä.

 Huom! Hapan vesi voi vahingoittaa pestävien vaatteiden kuituja.

 

Mitä hajusteita ecoegg-pyykkipelleteissä on käytetty ja miltä ne tuoksuvat?

Fresh Linen ja Spring Blossom pyykkimuna-pelleteissä on käytetty hajusteita, tosin hyvin pieniä määriä. Fresh Linen tuoksuu puhtaalle laventelille ja Spring Blossom-tuoksussa on jasmiinin vivahteita. Jos sinulla on hajusteallergia suosittelemme hajusteettoman pyykkimunan käyttöä tai Fresh linen pyykkimunaa

 

Onko ecoegg-kotelolla 10 vuoden takuu?  Kyllä -  ja näin se toimii: 

Ecoegg korvaa rikkoutuneen tai vaurioituneen ecoegg-pyykkimunakotelon mikäli sen käyttö ei kestä 10 vuotta normaalissa käytössä ja oikeassa käyttötarkoituksessa. Lähettämällä meille kuvan ilmenneestä vauriosta ja ostokuitin saat tilalle uuden kotelon.  

Onko ecoegg-pyykkimuna BPA-vapaa?

Kyllä! Ecoegg-kotelo on BPA-vapaa ja kierrätettävissä. Kotelo on valmistettu pesukoneen lämpötiloja ja mekaanista liikettä kestävästä kolmen eri materiaalin sekoituksesta.

"BPA:ta käytetään polykarbonaattimuovin tuotannossa ja kovettajana muissa muoveissa. Se saa muovin kestämään paremmin iskuja sekä korkeita lämpötiloja. Useat tutkimukset osoittavat, että BPA voi olla haitallista hermojärjestelmälle ja hormonitoiminnalle. Erityisen suuri riski on vauvoilla ja pienillä lapsilla. Tästä syystä Euroopan unioni on kieltänyt BPA:n käytön tuttipulloissa." lisää aiheesta : EFSA

 

 Voinko käyttää  ecoeggiä jos minulla tai lapsellani on herkkä iho ?

Ecoegg-pesupelletit ovat Allergy UK:n sertifioimia. Ecoegg on saanut dermatologisissa testeissä arvosanan "excellent” (erinomainen). Pesumenetelmä sopii erinomaisesti herkkäihoisille, koska pesuainejäämät ovat minimaalisia verrattuna perinteisillä pesuaineilla pesemiseen.

 

Kuinka hävitän käytetyt pelletit?

Pesupelletit tulee hävittää normaalin sekajätteen mukana.

 

Voiko ecoegg vahingoittaa pesukonettani?

Ei -  Ecoeggiä on täysin turvallista käyttää kaikissa pesukoneissa. Se on tehty kestävästä kumimaisesta materiaalista, joten se on hellä koneellesi. Ecoegg käy kaikentyyppisiin pesukoneisiin, myös kuivaaviin, mutta kuivaavissa koneissa ecoegg on poistettava koneesta ennen kuivausohjelman alkamista.

 

Kuinka monta ecoeggiä tarvitsen koneessani?

Yksi ecoegg riittää 7 - 8 kg koneeseen. Mikäli sinulla on todella suuri kone voit käyttää kahta ecoeggiä yhtä aikaa. Muista jättää tarpeeksi liikkumatilaa koneeseen, jotta ecoegg-pyykkimunat toimivat optimaalisesti!

 

Mistä tiedän milloin pesupelletit tulee vaihtaa?

Pesupelletit tulee vaihtaa kun pesukerrat ovat suunnilleen tulleet täyteen. (Aloituspakkauksissa on 70 pesukertaa , täyttöpakkauksessa 50. Saat halutessasi  lomakekeen, jonka avulla voit arvioida kuinka monta koneellista olet pessyt.

Kun pelletit vajoavat selvästi pesumunan isomman puoliskon ylemmän viivan alapuolelle on pelletit syytä vaihtaa. Huomioi, että 60° asteen pesut kuluttavat pellettejä nopeammin kuin matala-asteiset pesuohjelmat.
 

Voinko jättää ecoegg- pyykkimunan pyykkikoneeseen koko pesuohjelman ajaksi?

Kyllä! 

HUOMIO! JOS SINULLA ON KUIVAAVA PESUKONE poista ecoegg ennen kuivauksen alkamista.

Ecoegg-pyykkimuna kehitettiin pesemään pyykki ja kuivausmuna on kehitetty käytettäävksi kuivareissa. Kuivausrumpu vahingoittaa ja lyhentää pesumunan pesupellettien ikää. ( Jos kuitenkin unohdit pesumunan koneeseen kuivauksen ajaksi, kuivausrumpu on kuitenkin täysin turvassa!)

 

Pitääkö ecoegg- pyykkimunan kuivua pesukertojen välillä?

Jos peset monta koneellista peräkkäin ei pyykkimunan tarvitse kuivua välissä. Muista kuitenkin laittaa pyykkimuna kuivumaan kun et pese pyykkiä. Hyvä paikka on esim. pesukoneen päällä tai muussa ilmavassa tilassa! Älä jätä ecoeggiä pesukoneen rumpuun kuivumaan.

 

Missä lämpötilassa voin käyttää ecoeggiä?

Ecoegg-pyykkimunaa voi käyttää pesuohjelmissa aina 60°C lämpötilaan asti. Se toimii mainiosti myös kylmässä pesuvedessä ja käsinpesussa. Ecoegg pyykkimunan luonnollisia mineraalipellettejä ei ole suunniteltu yli 60° pesulämpötiloihin !